Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.07.2018 10:03:27

Přátelství

Přátelství

Přátelství je v lidském životě důležité.

30. července registrujeme Den přátelství. Přátelství je v lidském životě důležité. Nedovedu si bez něj svět představit. Přátelství navazujeme od dětských střevíčků, některá skončila, jiná přetrvávají do pozdního věku. Přátelství má svou neoddiskutovatelnou důležitost i v dnešní přetechnizované době. Někdy si stačí promluvit o svých problémech a najednou zjistíme, že vše je řešitelné. Víc hlav, víc rozumu. Proto je nutný v našem životě oponent a tím rozhodně může dobrý přítel být. Nikdo z nás nemá patent na rozum a diskuze s přáteli může náš názor formovat či poopravit. Dnešní uspěchaná doba dává široké možnosti sociálním sítím. Děti zde hledají někoho, kdo jim bude naslouchat. Najít zde pravého přítele či kamaráda bývá spíše výjimkou.

Sociální sítě nikdy nenahradí kontakt s živým člověkem. Naopak právě děti mohou být různě zneužity, a proto je nutné najít si čas a jejich rádoby kamarády na facebooku zkontrolovat. Přátelství  rozhodně nepatří do minulosti a není přežité. Ba právě naopak. I když neustále někam spěcháme, tíží nás povinnosti, často máme i dvě práce. Najděme si čas na posezení s přáteli, výměnu názorů a nových poznání. Lidé se záhy naučí mluvit a první dětská slovíčka si každý z rodičů pečlivě pamatuje, a proto používejme řeč k navazování kontaktů a vzniku nových přátelství.

Bc. Emil Pernica, vedoucí kandidát KSČM pro volby do Zastupitelstva města Blansko
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama