Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2018 9:20:42

Ve volbách můžeme dosáhnout změny

Ve volbách můžeme dosáhnout změny

Blíží se komunální volby a volby do části Senátu. Na naší kandidátce v Blansku jsou odborníci, mladí lidé a především ti, kteří mají o rozvoj Blanska zájem. Každý z nás má možnost pomoci změně, pokud využije svého práva a přijde k volebním urnám.

Blíží se komunální volby a volby do části Senátu. Na naší kandidátce v Blansku jsou odborníci, mladí lidé a především ti, kteří mají o rozvoj Blanska zájem. Je zde k řešení spousta problémů, ať už se jedná o opravy komunikací, zlepšení dopravní dostupnosti, služeb pro občany, rozvoj a podporu sportovních aktivit, především u dětí a mládeže. Je třeba podat pomocnou ruku osamělým seniorům či hendikepovaným. Lehké to nemají ani matky samoživitelky. To vše a mnoho dalšího zahrnuje náš program pro komunální volby.

V Blansku se udělal kus práce. Vždy jsme se snažili chránit především zájmy občanů. Rozhodně nesouhlasíme s rozprodejem městského majetku a budeme pečlivě dohlížet na to, aby výběrová řízení, které město vyhlásí, byla vždy transparentní. Jsme nesmírně vděční všem, kteří se na nás obrací se svými podněty ale i problémy, které sami neumí vyřešit. Včera bylo ukončení podání kandidátek, jak do komunálních tak senátních voleb. Lidé se někdy nestačí divit. Političtí turisté mnohdy neúspěšní v bývalých stranách hledají uplatnění jinde. A tak kdysi razantního politika ODS Jakla najdeme, jako kandidáta do Senátu u SPD. Také bývalý ministr zdravotnictví za ČSSD David dnes kandiduje za Okamurovu stranu.

Jaký kotrmelec tito kandidáti ve svých názorech udělali je dnes záhadou. Člověk by neměl měnit své názory a proklamace ve vizi politického postu. To nikdy nepřinese nic dobrého. Komunální politika je nejbližší lidem. Na obcích a městech si tak doslova vidíme do talíře. Proto věřím, že ve volbách rozhodne především rozum a ne politikaření.

Je důležité, aby i v té nejmenší obci lidé věděli, že o ně máme zájem a snažíme se napravit, co tu kdysi pravicové vlády způsobily. V poslední době vidíme, že senioři, kteří po celý život poctivě a těžce pracovali dnes obrací každou korunu, aby mohli zaplatit nájem, energie či doplatky za léky. Myslím, že právě v této oblasti má stát velký dluh. Proto je velmi dobře, že se dnešní vláda o seniory začala zajímat a připravuje navýšení důchodů. Každý z nás má možnost pomoci změně, pokud využije svého práva a přijde k volebním urnám. Mám za to, že tato jedinečná možnost opravdu stojí za to.

Bc. Emil Pernica, vedoucí kandidát KSČM pro volby do Zastupitelstva města Blansko
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama