ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.09.2018 22:18:55

Zastupitel Jan Mikulecký: Obnova sídliště Letňany pokračuje

Zastupitel Jan Mikulecký: Obnova sídliště Letňany pokračuje

Únor 2012: V loňském roce byly dokončeny rekonstrukce několika panelových domů na bývalém sídlišti AVIA. Výsledky jsou vidět na mnoha domech a patří za to díky mnoha výborům SVJ. V současné době je zateplených 14 vchodů z 75, což není mnoho.

"Rekonstrukce však budou v letošním roce pokračovat a lze očekávat dalších 10-15 vchodů, které se oblečou do nového kabátu," říká Jan Mikulecký, zastupitel Letňany.

V jižní části sídliště, je situace lepší. Zatepleno je téměř 75% vchodů a je zde i větší podíl výtahů. "Rekonstrukce domů zde začaly již před několika lety a proto je podíl rekonstruovaných domů větší," říká Jan Mikulecký, zastupitel Letňany. První domy na bývalém sídlišti AVIA byly revitalizovány v roce 2010 a je jen dobře, že stále více obyvatel neváhá obětovat volný čas proto, aby naše sídliště bylo jako nové.


Jan-Mikulecky-zastupitel-Letnany-Vytahy.jpg
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama