Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová

KDU-ČSL se pomalu seznamuje s internetovými Parlamentními listy.
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2018 13:48:00

Vyhlášení výsledků soutěže „Naše politička 2018“

Vyhlášení výsledků soutěže „Naše politička 2018“

Pod záštitou europoslankyně Michaely Šojdrové a předsedy KDU-ČSL Pavla Bělobrádka proběhne v úterý 25. září 2018 slavnostní vyhlášení výsledků „Naše politička 2018“.

 Pořadatelem soutěže je Sdružení žen KDU-ČSL a ocenění jednotlivých výherkyň se uskuteční v Senátu od 10 hodin.

Projekt volně navazuje na první ročník, který se uskutečnil v roce 2016, záštitu mu poskytl tehdejší ministr kultury Daniel Herman a bylo oceněno 11 žen. Pro letošní ročník mohly být ženy nominovány v kategoriích: životní prostředí, školství, elektronizace a IT technologie pro obce a města, sociální politika a kultura, sport a volný čas.

„Soutěž je určena pro ženy - členky KDU-ČSL, které působí na úrovni komunální či krajské politiky. Nominované by měly mít za sebou konkrétní úspěšné projekty, které vedly k pozitivním změnám. Cílem je upozornit na práci žen a jejich velký přínos pro celou českou společnost nebo pro komunitu, v rámci které působí,“ říká senátorka Šárka Jelínková, která je předsedkyní pořadatelského Sdružení žen KDU-ČSL.

Soutěž „Naše politička“ je podle ní nezbytným oceněním práce, která vedle ke zlepšení podmínek ve výše uvedených kategoriích.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama