Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2018 21:41:00

Babišova média se neustále snaží špinit a lhát o SPD

Babišova média se neustále snaží špinit a lhát o SPD

Komentář na facebookovém profilu k předvolební kampani

 Babišova média se neustále snaží špinit a lhát o SPD, jelikož nám stoupají preference, a nyní před volbami tato jejich zoufalá snaha graduje ?? Server Idnes dnes napsal hlavní článek s nadpisem „Řekli mi, ať si vyberu, vysvětluje žena, proč kandiduje za SPD jako policista“. A pointou článku je, že naše kandidátka ve volbách do obecního zastupitelstva ve Slezské Ostravě na třetím místě Marta Telecká má v políčku povolání uvedeno „policistka“. Příznačné pro tuhle mediální žumpu je, že si redaktorka Idnes Barbora Janáková sama protiřečí již přímo v jejím článku, když nejprve píše, že naše kandidátka nikdy policistkou nebyla, avšak hned v další části stejného článku sebe sama usvědčuje ze lži, když píše, že naše kandidátka v minulosti pracovala jako velitel směny u Městské policie Ostrava. Redakce Idnes asi spoléhá na to, že si čtenář přečte jen lživý úvod článku, ale už nedočte do konce. A pomluva je na světě. V současné době se Marta Telecká stará o osobu blízkou. Dle zákona je v kolonce povolání možné uvést jakékoliv povolání, kterému se kandidát věnoval.

Server Idnes tak pokračuje v pravidelném předvolebním špinění SPD. Minulý týden napsali článek s nadpisem, že „Kritik Severoatlantické aliance Okamura sháněl voliče na Dnech NATO“. Když pominu, že redakce Idnesu v nadpisu schválně zamlčela, že celý oficiální název akce je „Dny NATO a Dny Vzdušných sil Armády České republiky“, tak je pravdou a nestydím se za to, že každý víkend celoročně jezdím po celé republice se setkávat s lidmi, abych věděl, co je pálí, aby SPD mohlo pomáhat zlepšovat konkrétní problémy, aby byl život naší republice lepší. A na tuto akci jezdím každý rok – nejsou to pouze Dny NATO, ale jak vyplývá z oficiálního názvu, také Dny vzdušných sil Armády ČR, a na vzdušné síly Armády ČR se vždy rád chodím dívat, protože jsme oprávněně pyšní na české tradice. A co se týče NATO - právě proto, že jsme kritičtí k NATO, je naší povinností se seznamovat s problematikou, která se týká politiky NATO. Odmítáme laciný populismus – naše oprávněná kritika musí vždy vycházet ze znalostí problému. A moc děkuji obrovskému množství lidí, kteří během našich setkání po celé republice vyjadřují otevřenou podporu SPD nebo jsme si hezky popovídali a pozdravili se.

Hnutí SPD odsuzuje ostudnou kampaň jednotlivců a zprofanovaných médií, která systematicky útočí všemi prostředky a na všech úrovních proti naší volební kampani do blížících se komunálních a senátních voleb. Jsou na nás vedeny útoky na sociálních sítích, ničeny naše předvolební billboardy, strhávány a poškozovány plakáty s našimi lídry a natáčeny cílené televizní reportáže s jediným cílem, poškodit dobrou pověst našeho hnutí a maximálním způsobem snížit náš neustále rostoucí volební potenciál. V této souvislosti hnutí SPD podalo několik trestních oznámení a bylo zahájeno několik přestupkových řízení. Nepřátelská kampaň je především důkazem rostoucí síly hnutí SPD. Přijďte k volbám a podpořte kandidátky SPD v komunálních volbách a naše kandidáty do senátu. Přeji hezký den a přeji, ať se Vám ve všem daří!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama