Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2018 12:54:00

Místo argumentů násilí a výtržnosti

Místo argumentů násilí a výtržnosti

Komentář na facebookovém profilu k senátním kandidátkám.

Jen za poslední dny nám politická konkurence poškodila doslova stovky našich billboardů a dalších propagačních ploch, jelikož jsou vyděšeni ze stoupající voličské podpory SPD. Vyzývám naše voliče, abychom na toto zavrženíhodné jednání odpověděli naší maximální účastí u říjnových voleb, přiveďte prosím k volbám i Vaše přátele a rodinu - to je správná demokratická cesta a jen tak uděláme změnu politického prostředí směrem k lepšímu. Výtržníci rozmlátili také výlohu naší kanceláře v Třebíči - pachatel již dopaden policií. Stejně tak byl již dopaden policií kandidát a člen Pirátů Jakub Stacke, který na celém území Zlína posprejoval a poničil fasády desítek domů – za poškozování cizí věci mu nyní hrozí roční vězení. Kdyby to na něj neprasklo, tak dál vesele ničí cizí majetky a bude zvolen za Piráty. Ničení cizího majetku - to je program politické konkurence. Tito médii podporovaní "demokrati" nemají argumenty proti našemu programu, tak se uchylují ke kriminálnímu násilí a výtržnostem.

Zveřejnění výrazných osobností kandidujících do Senátu za SPD a uvedení velkého počtu senátních a komunálních kandidátek vyvolává další vlnu útoků na hnutí SPD. Někteří oligarchové vlastnící média otevřeně hlásají cenzuru hnutí SPD a poštvávají proti nám jimi placené novináře. Média se cíleně snaží vzbuzovat nenávist a lživě skandalizovat naše hnutí a kandidáty, jelikož nám stoupají preference. Dochází také k útokům na propagační plochy našeho hnutí. Odsuzujeme tyto fašistické praktiky. Naše hnutí se nedá zastrašit. Nevadí nám nepřátelské kroky oligarchů. Hnutí SPD nedělá politiku v jejich zájmu. Naše politika brání svobodu lidí, jejich důstojný život, demokracii a suverenitu této země. Jsme v důsledné opozici k diktátu EU zaměřenému na likvidaci našeho státu a národa. Podpora SPD roste ke zděšení neomarxistických ideologů podporujících imigraci a multikulturalismus a také nadnárodních korporací ždímajících zisk z České republiky.

V říjnových komunálních volbách bude SPD kandidovat v 209 obcích a městech včetně všech krajských měst včetně Prahy a v drtivé většině bývalých okresních měst a statutárních měst. Za SPD bude kandidovat kolem pěti tisíc našich členů a podporovatelů. Lídrem v Praze je expert na energetiku a odborný pracovník Českého vysokého učení technického (ČVUT) Ing. Hynek Beran, v Brně je lídrem akademik a vedoucí katedry dopravy na Báňské univerzitě Ing. Ivan Fencl, PhD. a v Ostravě je lídrem odborník na ochranu životního prostředí Mgr. Václav Kubín.

Také naše přítomnost v Senátu je v současné době nutná pro prosazení našeho politického programu, jako je zákon o referendu či přímá volba a odvolatelnost politiků, což jsou ústavní změny. Je nutné, aby v Senátu zaznívaly naše názory na svobodu a suverenitu ČR a náš pohled na politiku EU. Do Senátu bude letos v říjnu za SPD kandidovat například publicista Ladislav Jakl (Praha 2), bývalý ministr zdravotnictví a ředitel psychiatrické léčebny MUDr. Ivan David CSc. (Praha 12), Doc.PhDr.Mgr. Lubomír Pána, Ph.D., dr.h.c., pedagog (České Budějovice), Doc.Ing.arch.PhDr. Karel Schmeidler, CSc. architekt - urbanista, sociolog, vysokoškolský pedagog (Brno-město), Ing. Pavel Dopita, Ll.M., MBA, vysokoškolský pedagog, IT specialista (Prostějov), bývalý generální ředitel Vězeňské služby ČR, generálmajor Mgr. Luděk Kula (Praha 8), generálmajor armády ČR Hynek Blaško (Chrudim), spisovatel a skladatel Josef Nos (Mladá Boleslav), advokát JUDr. Richard Novák (Břeclav), lékař MUDr. Kamil Běrský (Opava), lékař MUDr. Bohdan Kufa (Karviná) a další.

Seznam všech kandidátů SPD do Senátu Parlamentu ČR:

Sokolov, Petr Nimrichter, elektrotechnik
Chomutov, Bc. Elvíra Hahnová, pěstounka (dlouhodobá péče), ředitelka Obecně prospěšné společnosti
Rokycany, Mgr. David Redl, klinický perfuziolog - Kardiochirurgie Plzeň
Domažlice, Ing. Milan Obdržálek, specialista v kovovýrobě
České Budějovice, Doc.PhDr.Mgr. Lubomír Pána, Ph.D., dr.h.c., pedagog
Praha 12, MUDr. Ivan David CSc., lékař
Praha 4, Ing. Jiří Kocman, manažer rizik Centra pro regionální rozvoj České republiky
Praha 8, Mgr. Luděk Kula, ředitel bezpečnostní agentury, generálmajor - Vězeňské služby ČR - v.v.
Praha 2, Ladislav Jakl, publicista
Litoměřice, František Novotný, stavební technik, jednatel společnosti
Teplice, Bc. Jan Zahradníček, vedoucí směny Sboru dobrovolných hasičů
Jablonec nad Nisou, Mgr. Michal Švarc, strážník MP Rychnov u Jablonce nad Nisou, živnostník
Mladá Boleslav, Josef Nos, učitel jazyků, spisovatel, skladatel
Benešov, Miroslav Křeček, živnostník v oblasti auto - moto
Chrudim, gen. Hynek Blaško, generálmajor armády České republiky - v.v
Náchod, Andrea Pajgerová, ekonomka
Svitavy, Ing. Josef Krpálek, inspektor jaderné bezpečnosti
Třebíč, JUDr. Petr Paul, právník
Břeclav, JUDr. Richard Novák, advokát
Brno-město, Doc.Ing.arch.PhDr. Karel Schmeidler, CSc. architekt - urbanista, sociolog, vysokoškolský pedagog
Prostějov, Ing. Pavel Dopita, Ll.M., mBA, vysokoškolský pedagog, IT specialista
Šumperk, Ing. Tomáš Hauzner, přednosta žel. stanice, dozorčí provozu
Opava, MUDr. Kamil Běrský, praktický lékař
Ostrava-město, Ing. Et Mgr. Pynelopi Valsamisová farmaceutka
Karviná, MUDr.Bohdan Kufa, lékař
Vsetín, Ing. Radek Vraj, zootechnik, trenér dostihových koní, živnostník
Zlín, Ing. Radek Henner, voják z povolání v.z.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama