Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2018 18:41:00

Dětem nic v Sýrii nehrozí

Dětem nic v Sýrii nehrozí

Shrnutí témat z pořadu Partie na facebookovém profilu.

Pravě jsem vystoupil v pořadu Partie na TV Prima - jak se vám pořad líbil? Tématem byla návštěva tureckého prezidenta Erdogana v Německu, kde otevřel novou velkou mešitu, a návrh KDU- ČSL a dalších stran na přijetí 50 syrských sirotků na úkor našich potřebných nezaopatřených dětí. V pořadu jsem byl terčem nevybíravých útoků ze strany poslanců ČSSD a KDU-ČSL - a ukázalo se tak opět, že SPD je jedinou skutečnou opozicí ve Sněmovně. 

V západní Evropě probíhá islamizace v plném proudu a způsobí to další bezpečnostní destabilitaci. Řešením jsou návrhy zákonů SPD - zákaz propagace islámské ideologie v ČR a zákaz islámského zahalování na veřejnosti.

A co se týče Hnutí SPD pokračující nesmyslné debaty okolo přijetí padesáti syrských sirotků na naše území, považuji to za součást předvolebního boje ze strany KDU-ČSL, TOP 09, STAN a ČSSD. Zároveň jde o připravenou kampaň, která má morálně zpochybnit nepřijímání migrantů. V kampani se otevřeně angažuje Česká televize jako politická síla podporující a prosazující cíle imigrační politiky Evropské unie. Europoslankyně Michaela Šojdrová (KDU-ČSL) má snahu zviditelnit sama sebe a také skomírající politické strany jako KDU-ČSL, TOP09, STAN a ČSSD před následujícími komunálními a senátními volbami a blížícími se volbami do Evropského parlamentu. V této souvislosti hnutí SPD považuje za chybu lavírování premiéra Babiše.

Hnutí SPD do věci přineslo zásadní argument a tím je vyjádření syrského velvyslanectví. Vyjádření jasně prokazuje, že dětem nic v Sýrii nehrozí. Legitimní syrská vláda je schopna se o všechny děti postarat a má zájem jim poskytnout potřebnou péči. Současná stabilizace situace v Sýrii to plně umožňuje. Děti jsou syrští občané a jejich vyvážení ze země a dokonce adopce je porušováním mezinárodního práva.

Srovnávání stávající situace s tzv. dětmi sira Nicholase Wintona je hrubá manipulace, která zneužívá památku obětí nacistického rasového vraždění. Sir Nicholas Winton zachránil se souhlasem rodičů téměř sedm set židovských dětí vystavených v protektorátě rasové diskriminaci, nebezpečí války a následnému vraždění v plynových komorách nacistického Německa. V případě syrských dětí jde o lživou politickou akci s cílem získat morální oprávnění dále prosazovat multikulturní koncepci EU založenou na likvidaci suverenity národních států.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama