Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2018 20:27:38

Volby jsou tady

Volby jsou tady

Dovolte, abych vám poděkoval za vaši podporu a podporu programu KSČM.

Máme jedinečnou možnost rozhodnout o tom, jak budeme žít po další 4 roky. Komunální volby může ovlivnit každý z nás. I když má KSČM širokou voličskou základnu, je třeba nepodcenit svou účast ve volbách. Právě náš hlas může rozhodnout o tom, kdo zasedne v zastupitelstvu našeho města či obce. Proto bych rád poprosil všechny občany, kteří mají chuť měnit věci k lepšímu, aby přišli do volebních místností.

Myslím, že je hodně věcí, které spolu můžeme zlepšit. Ať už se jedná o výstavbu bytů za dostupných podmínek, zlepšení lékařské péče, větší zájem o možnost volnočasového vyžití a to jak v oblasti sportu, tak v oblasti kultury. Je třeba opravit místní komunikace a také zlepšit péči o seniory a hendikepované. A právě toto jsou jedny z důvodů, proč bychom si neměli nechat ujít možnost zvolit do zastupitelstva ty, které známe a můžeme jim věřit v tom, že budou pracovat ve prospěch všech občanů našeho města či obce a ne pro vlastní kapsu.

KSČM má srozumitelný a jasný program, který je možný s vaší pomocí naplnit. Objevují se v něm především vaše požadavky, které jsou smysluplné a reálné. Věřím, že všichni najdeme chvilku zajít k volebním urnám a rozhodnout tak o tom, jak kvalitní život budeme žít.

Dovolte, abych vám poděkoval za vaši podporu a podporu programu KSČM.

Bc. Emil Pernica, vedoucí kandidát KSČM do Zastupitelstva města Blansko
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama