Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2018 14:01:00

Je nutné nahradit ČSSD programem SPD

Je nutné nahradit ČSSD programem SPD

Komentář na facebookovém profilu k ratifikaci Istanbulské úmluvy.

Rada vlády pro rovnost žen a mužů přijala usnesení požadující urychlení ratifikace Istanbulské úmluvy. Jednání Rady byl osobně přítomen a předsedá jí premiér Andrej Babiš a jsou v ní zastoupeny politické neziskové organizace propojené v síti finančního spekulanta Sorose.

Istanbulská úmluva znamená faktický právní základ pro činnost politických neziskových organizací a jejich zasahování do oblasti soukromého rodinného života. Je to nástroj podporující rozpad vztahů v rodinách. Podobný dokument je v našich podmínkách zcela nadbytečný. Jde o součást neomarxistického rozvracení přirozených struktur společnosti.

Hnutí SPD nepodpoří ratifikaci této úmluvy. Hnutí SPD se v hodnocení Istanbulské úmluvy ztotožňuje s názorem kardinála Dominika Duky. Snaha vlády Andreje Babiše s ČSSD a KSČM o urychleném přijetí Istanbulské úmluvy je další z mnoha programových důvodů, proč tato vláda nemá důvěru SPD. Je nutné nahradit ČSSD programem SPD. Je to vláda, která vládne v rozporu se zásadními programovými prioritami hnutí SPD. Současná Babišova vláda s ČSSD navrhuje od příštího roku zvyšování sociálních dávek nepřizpůsobivým, odmítla pomoc lidem v dluhové pasti a naopak navíc pomohla novým zákonem vyděračům, prosazuje navýšení platů politiků, chce vysílat české vojáky do bojových misí v zahraničí, odmítá zákon o referendu včetně referenda o členství ČR v EU, přidávají další peníze politickým neziskovým organizacím na úkor zvyšování důchodů a prosazuje přijetí Istanbulské úmluvy.

Hlasovali jsme a budeme hlasovat vždy pro nedůvěru vládě s ČSSD. V případě pádu vlády jsme připraveni jednat s hnutím ANO, jako vítězem voleb o podpoře jím nominované vlády odborníků, která podpoří zásadní body programu hnutí SPD, na kterých se dohodneme. Chceme stabilitu, nikoliv destrukci a chaos. Proto bude SPD jednat vždy konstruktivně s cílem zlepšit životy našich občanů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama