JUDr. Pavel Blažek, Ph.D.

  • ODS
  • ministr spravedlnosti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.11.2018 16:18:00

A jaký plán má dnes ČSSD? Mají plán - aeroplán

A jaký plán má dnes ČSSD? Mají plán - aeroplán

Projev na 23. schůzi Poslanecké sněmovny 23. listopadu 2018 k návrhu na vyslovení nedůvěry vládě České republiky

  Děkuji za slovo.

Mě vždycky fascinuje, jak je v nějaké době frekventované nějaké slovo, tak teď je to slovo plán. To je teď strašně časté slovo. Tak jenom připomenu, že po Mnichovské dohodě Edvard Beneš řekl, že má plán, ujistili národ a následně odletěl. A lidé tehdy říkali: "má plán - aeroplán". A jaký plán má dnes ČSSD? Mají plán - aeroplán. Na rozdíl ale od Edvarda Beneše, který odletěl a budoval novou jinou politickou strukturu, ČSSD má dneska plán - aeroplán v té vládě zůstat, což si troufám říct, že je v podstatě minimálně evropská rarita.

A po nás chtějí neustále nějaké plány B, C. Já vás ujišťuji, že my máme plán B, pracovně se jmenuje Blažek-Benda, ať to máte tedy celé, ten plán je zatím neveřejný, ale ujišťuji vás o jedné věci, nebude ani zbabělý, ani pokrytecký.

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama