Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.12.2018 16:50:00

Západní liberální demokracie v praxi

Západní liberální demokracie v praxi

Reakce na facebookovém profilu na článek v Reflexu.

To je horší než za období nacismu. Němečtí umělci organizují sestavování veřejných seznamů lidí, kteří si dovolili před několika měsíci vyjít demonstrovat do ulic německého města Saská Kamenice (Chemnitz), aby vyjádřili svůj odpor k imigraci a kriminalitě imigrantů. Podle anglickojazyčného webu německé veřejnoprávní stanice Deutsche Welle zatím zveřejnili „fotografie kolem 7 000 demonstrujících německých obyvatel. Samotný web Deutsche Welle neopomenul automaticky označit všechny demonstranty za krajní pravici.

Opět se nám ukazuje „západní liberální demokracie“ v praxi. Kdo nesouhlasí s neomarxismem, multikulturalismem, musí být sluníčkáři urážen, vyhazován z práce a označován za fašistu. Na západě již dávno není demokracie. Tohle není Západ, kam jsme chtěli po pádu komunismu. Před tímto islamizovaným a neomarxistickým sluníčkářským Západem se musíme naopak ochránit.

Zmíněný článek ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama