Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.01.2019 10:35:43

SPD Libereckého kraje si zvolilo nové vedení.

SPD Libereckého kraje si zvolilo nové vedení.

V pořadí 6. Regionální konference hnutí SPD Libereckého kraje si zvolila nové vedení a také nominovala své kandidáty do blížících se voleb do europarlamentu.

Dne 19. ledna 2019 se konala v pořadí již 6. Regionální konference SPD Libereckého kraje, které se zúčastnil jako host také předseda hnutí Tomio Okamura. 
Hlavním cílem této konference bylo zvolit si nové vedení regionu a odsouhlasit nominanty do celostátní kandidátky blížících se voleb do europarlamentu.
Delegáti si zvolili staronové vedení předsednictva Regionálního klubu SPD Libereckého kraje na další tří leté funkční období ve složení předseda Ing Radovan Vích, místopředsedové Mgr. Michal Švarc a Bronislav Kalvoda. Jako nominanta do eurovoleb potom konference zvolila Bc. Johna Vostenaka, MBA a jako náhradníka Bc. Františka Böhma.
Delegáti konference také v diskusi projednali řadu podnětů, návrhů a připomínek pro politickou práci  v regionu jak v eurovolbách, tak pro krajské volby v roce 2020.
Předsednictvo Regionálního klubu SPD Libereckého kraje
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama