Ing. Karel Janko

mpř ČSNS
  • ČSNS 2005
  • Podolanka
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.01.2019 15:19:53

Kauza Huawei

Kauza Huawei

Ucho velkého bratra

Kauza Huawei.

V současné době se všemi médii propírá otázka „napíchnutých“ telefonních systémů  čínskou firmou Huawei. Zasvěceně a rozhořčeně o tom mluví hlavně ti, kteří (kromě pochopitelných státních zájmů) mají nejvíce máslo na hlavě. Plká o tom pravidelně na ČT  i   V. Moravec.Z analýzy, která v současné době koluje po internetu jasně vyplývá, že se jedná především o obchodní válku mezi USA a Čínou. 

Nikde se však neříká, jak jsme šmírování ze strany USA. V západní Evropě- specielně ve Velké Británii jsou ohromná pole posetá „radarovými stanicemi“ s velice výkonným počítačovým zázemím,  odposlouchávajícím ze spojovacích družic veškeré telefonické hovory uskutečněné v Evropě .  Počítače jsou nastaveny na určitá  slova  a záznamové zařízení je tímto zájmovým slovem - impulzem spuštěno a hovor je následně analyzován. Takže velké ucho velkého bratra. A to nikomu nevadí?

V této souvislosti chci připomenout i aféru když se cca před třemi lety zjistilo, že je odposlouchávána i německá kancléřka Merklová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama