Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2019 14:32:00

Británie bude jednou muslimská

Británie bude jednou muslimská

Komentář na facebookovém profilu k útokům muslimů na ženy ve Velké Británii.

To je otřesné. Útoky muslimských imigrantů kyselinou na ženy se stávají ve Velké Británii běžnou záležitostí. Za poslední tři roky dosáhly průměru 15 týdně a z toho k nim dochází ve většině v multikulturním Londýně, kde jsou původní Britové již minoritou. Mezi lednem 2015 a květnem 2018 došlo v Británii k neuvěřitelným 2602 útokům. O datech informoval list The Mirror. Přitom mezi lety 2007 a 2011 došlo „jen“ ke stovce takových útoků. Došlo tedy k obrovskému nárustu agresivity a násilí ze strany muslimů. Je to důsledek šílené neomarxistické politiky masové imigrace. Británie už přestává být Británií. Řádí tam pákistánské gangy, které hromadně znásilňují britské školačky, v řadě měst již muslimové začínají převažovat. Když to tak půjde dál, Británie bude muslimská.

Chcete, abyste báli vyjít na ulici? Chcete, aby se ženy musely bát, že je znásilní imigranti nebo je polijí kyselinou? Chcete patřit na takový "západ"? Ne? Pokud chcete, aby Česká republika byla bezpečná, svobodná a prosperující země, podpořte prosím hnutí SPD ve volbách. Spolu to zvládneme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama