Ing. Jiří Blažek

Krajský předseda TOP 09 Vysočina
  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.03.2019 9:09:00

Jsme povinni nabídnout voličům zodpovědné a proevropské řešení

Jsme povinni nabídnout voličům zodpovědné a proevropské řešení

Post krajského předsedy TOP 09 na Vysočině obhájil Jiří Blažek

Další dva roky bude stát v čele krajské organizace TOP 09 na Vysočině Jiří Blažek. O jeho zvolení rozhodli ve čtvrtek 28. února delegáti krajského sněmu, který se konal sále Klubu OKO v Havlíčkově Brodě.

Do krajského vedení byli zvoleni zástupci všech pěti regionů v kraji. Krajskými místopředsedy se stali havlíčkobrodský místostarosta Libor Honzárek, který je nejen úspěšným komunálním politikem, ale také předsedou Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska a dále Svatava Matušková, nováček v krajském vedení a předsedkyně třebíčského regionu.

„Děkuji všem delegátům za důvěru, kterou ve mně a v nové vedení vložili. Stále před sebou vidím spoustu práce a možností, jak posunout TOP 09 na Vysočině dál. Chtěl bych, aby se nám podařilo přesvědčit lidi o tom, že populismus a rozhazování peněz není zodpovědnou politikou. Rád bych dále TOP 09 dobře připravil na krajské volby v příštím roce tak, abychom hráli důstojnou roli v krajském zastupitelstvu,“ komentoval rozhodnutí členů krajské organizace předseda Jiří Blažek.

„Pevně také věřím, že se podaří znovuobnovení spolupráce se STAN, a to i na dlouhodobé úrovni. V dnešní době jsem pro sjednocení programově blízkých stran. Právě dnes, před evropskými volbami, je ideální příležitost pro integraci, zejména stran z Evropské lidové strany. Jsme povinni a věřím, že i schopni nabídnout voličům zodpovědné a proevropské řešení. Řešení, které zajistí stabilní a svobodný vývoj v srdci Evropy,“ nastínil své vize Jiří Blažek.

Jako host na sněm zavítala Terezie Radoměřská, která je nově ve funkci generálního sekretáře strany a také 1. místopředsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová. „Gratuluji novému předsedovi i celému vedení kraje a budu ráda, pokud budeme s optimismem pokračovat v prosazování cílů, kterým věříme. Jiřího Blažka znám velmi dobře jako pracovitého člověka a těším se na další spolupráci s ním,“ popřála novému krajskému vedení Markéta Pekarová Adamová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama