RNDr. Tomáš Hudeček, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2011 19:11:00

Pražská TOP 09 ke kauze Karla Březiny

Pražská TOP 09 ke kauze Karla Březiny

Rozhodnutí o nezařazení bodu programu o odvolání obžalovaného I. náměstka primátora maří snahu o očistu poměrů při správě hlavního města.

Pražští sociální demokraté totiž opakovaně podvádějí i svého koaličního partnera a Pražany zlehčovaním trestního stíhání Karla Březiny.

Bez ohledu na výsledek soudního procesu je nepřijatelné, aby druhý muž metropole - rozhodující o miliardových projektech - několik měsíců zanedbával své povinnosti v rezortech dopravy, informatiky a životního prostredí kvůli své obhajobě. A to navíc díky problému, který si sám svým jednáním způsobil.

Pražská sociální demokracie se dokonce neřídí stranickými stanovami, která doporučují řešit trestní stíhaní svých členů pozastavením členství. Z těchto důvodů je nepochopitelné, že jedna z pražských pravicových stran postavila svoji vládu na osobách, které vyměnili správu veřejných věcí za politicko-podnikatelské zájmy.

Tomáš Hudeček, předseda Klubu zastupitelů TOP 09
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama