Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2019 10:45:00

Odpovědnost za útok na Jakla nese i ministerstvo vnitra a ministr vnitra Jan Ham

Odpovědnost za útok na Jakla nese i ministerstvo vnitra a ministr vnitra Jan Ham

Komentář k druhému útoku na Ladislava Jakla, ke kterému došlo ve Zlíně

Tady už přestává veškerá legrace. Láďa Jakl, který je členem Rady pro rozhlasové a televizní vysílání nominovaný hnutím SPD, byl znovu napaden a zmlácen! Tentokrát ve Zlíně, kde byl přítomen v rámci filmového festivalu spolu s dalšími členy RRTV. Láďa je ve Vojenské nemocnici. Takovýmto politickým terorismem vůči svým odpůrcům se chopili moci v Německu nacisté. Lidé budou v naší zemi mláceni jen proto, že jsou nějak spojeni s hnutím SPD? Jde o zastrašování spolupracovníků SPD. V této chvíli musíme konstatovat, že je v naší zemi ohrožena demokracie a občanské svobody lidmi, kteří navazují na teror nacistů a fašistů. SPD kvůli opakovaným útokům znovu navrhne mimořádný bod Poslanecké sněmovny.

Hnutí SPD odsuzuje politický terorismus vůči lidem s jiným politickým názorem. Tento útok je důsledkem atmosféry nenávisti vůči lidem s odlišným názorem, kterou ve společnosti rozdmýchali takzvaní sluníčkáři a „liberální demokraté“. Morální odpovědnost za tento útok nese i ministerstvo vnitra a ministr vnitra Jan Hamáček, který o SPD šíří lži v tom smyslu, že prý SPD šíří „předsudečnou nenávist“. Nenávist k lidem s odlišným názorem naopak šíří on.

Neomarxisté, „liberální demokraté“ a sluníčkáři mají plná ústa demokracie, svobody a tolerance, ale když nepodporujete Evropskou unii na věčné časy a neomarxistickou ideologii, a naopak hájíte národní stát, vlastenectví a tradiční hodnoty, jste podle nich nacista či rasista, který nemá žádná práva a jehož je třeba zlikvidovat. K podobnému politickému teroru dochází už v Německu, kde jsou brutálně napadáni politici euroskeptické AfD.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama