Libor Hřivnáč

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2019 17:38:20

TRIKOLÓRA

TRIKOLÓRA

Hájíme normální svět

 

Sleduji na sociálních sítích diskuze o TRIKOLÓŘE.

Útočí na nás ze všech stran. Pro některé jsme pravicoví příliš, pro jiné málo. Někteří nám vyčítají, že chceme zničit sociální stát, jiní kritizují, že neplánujeme zrušit sociální dávky úplně.

My, Trikolóra nechceme hrát staré války. Nenecháme se vtáhnout do žabomyších válek současných stran. Nevyjadřujeme se k politikům, ani k ostatním stranám. My se vyjadřujeme k tomu, čeho chceme dosáhnout. Cíl máme veliký. Chceme probudit skrytou energii dřímající v lidech. Chceme hájit lidi, kteří si žijí své tiché životy a nikde nevidí politika, který by řekl nahlas: „Jsme pro rodinu muže, ženy a dětí. Který by řekl to, co každý vidí – že existují pouze dvě pohlaví. Nenecháme zničit národní, rodinnou ani pohlavní identitu. Chceme hájit křesťanskou kulturu“.

Probíhá diskuze, komu odebereme hlasy. Jestli tomu, či onomu. Naši voliči budou lidé odleva doprava, ale především ti, kteří dnes nevolí nikoho. Naši voliči budou lidé, kteří marně vyhlíželi politika, který hájí normální svět.

Koordinátor hnutí TRIKOLÓRA pro oblast Opavsko

Libor Hřivnáč    

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama