Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.07.2019 16:47:00

Uděláme vše pro to, aby Robert Pelikán své šílené sluníčkářské vize neprosadil

Uděláme vše pro to, aby Robert Pelikán své šílené sluníčkářské vize neprosadil

Komentář na facebookovém profilu k možnému nástupu Roberta Pelikána do čela Legislativní rady vlády.

Do administrativy Babišovy vlády nám po obhájci sudetských Němců Danielu Hermanovi míří další výtečník. Bývalý ministr spravedlnosti Robert Pelikán za ANO se od září zřejmě stane členem Legislativní rady vlády. Tento sluníčkář je znám tím, že prosazoval trestání těch, kdo šíří „nenávist k islámu“, a také prosazoval právo změnit si úředně pohlaví pro děti od 12 let, do 15 let by však potřebovaly souhlas rodičů. Takže se můžeme těšit na to, jaké zákony bude Babišova vláda předkládat… Uděláme vše pro to, aby Robert Pelikán své šílené sluníčkářské vize neprosadil.

Ano, za sebe se přiznávám, že nenávidím nenávistné ideologie, které hlásají méněcennost jiných lidí a dělají z méněcenných lidí v lepším případě otroky, v horším učí, že je třeba je věšet, křižovat nebo kamenovat. Nenávidím lidi, kteří to pod vlivem takové ideologie dělají, a stejně tak nenávidím ty, kdo taková zvěrstva mezi lidmi šíří a propagují. Nenávidím nenávistné světovládné ideologie a to i ty, které se skrývají za náboženstvím.

Přiznám se, že jsou mi odporní pedofilní loupežní vrazi, a to i ti, kteří sepsali dodnes opěvované traktáty o méněcennosti nevyvolených a o tom, že je třeba islámskou svatou válkou podmanit celý svět a takové nenávistné učení opravdu nemám rád, třebaže bylo napsáno už před více než čtrnácti sty lety.

Přiznávám, že jsem vinen nenávistí vůči zlu, které po víc než tisíc let pronásleduje a ohrožuje Evropu, jsem vinen nenávistí vůči ideologii, která z lidí dělá po staletí až do dnešního dne zbabělé sadistické vrahy nevinných lidí.

A pokud jde o Pelikánův návrh zákona na změnu pohlaví u dětí, tak to budeme ve jménu genderové ideologie znásilňovat i děti? Někteří mladí lidé nemají mnohdy svou sexuální identitu ujasněnou. Známe x případů, kdy se někteří jedinci nechali přeoperovat na jiné pohlaví, ale pak své rozhodnutí změnili, a chtěli se nechat přeoperovat zase zpět. S těmito lidmi bychom měli mít soucit. Stát by ale neměl prosazovat šílenou genderovou ideologii, která tvrdí, že pohlaví je sociální konstrukt, nikoli biologická danost. Sociální inženýři pak chtějí, aby si chlapci hráli s panenkami, nosili šatičky a v dospělém věku, aby kojili či rodili děti. To je proti přírodě i proti zdravému rozumu.

Uděláme vše pro to, aby Robert Pelikán své šílené sluníčkářské vize neprosadil.

https://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/ministr-pelikan-sirit-nenavist-vuci-islamu-je-trestne_362812.html?fbclid=IwAR1cnkbfNrrm4ocCCD4zvhkpKXPp1JCkE65tvfZ9B1fnaQTNT9wXE2mmJtI

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/robert-pelikan-advokat-legislativni-rada-vlady-marie-benesova-ministerstvo_1907240834_ako?fbclid=IwAR019g_T8QcN5g6EVGw7quMaNudHOWKRX4jJBzKxDM-uQ-sWriQnd_B0r60


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama