Leoš Prokeš, MBA

  • SPD
  • Brno
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2019 17:41:36

Gay a lesba mi nevadí, ale buzerantská show ano!

Gay a lesba mi nevadí, ale buzerantská show ano!

Každoročně opakovaná akce se rozšiřuje. Jen doufám, že nikdy nebude v městě kde bydlím v Brně. Vedení pražského magistrátu podpořilo festival Prague Pride vyvěšením duhové vlajky na budovu Nové radnice.

Na bezpečnost akce dohlíží stovky policistů z různých policejních složek. Použitou techniku, včetně vrtulníku zaplatí daňový poplatník.

Pokud je někdo gay nebo lesba, je to jeho věc . Co mi vadí je to, že sami sebe prezentují jako hrdiny 21. století a všichni oslavují lásku bez hranic způsobem, kdy ukazují holé zadky nebo se nasoukají do obtažených latexových oblečků, vše v přímém přenosu na Prague Pride .Proč se na to máme dívat a ještě jim za to tleskat? Co si o tom pak mají myslet děti? Co bude příště?  Dnes máme na stole cca. 63 genderu..

Sexuální orientace je soukromá věc. V ČR existují různé podniky pro tyto spoluobčany, tak proč se prezentovat tímto způsobem veřejně? Jsme společnost, kdy se navzájem po minulém režimu učíme respektovat. Ale jak se říká, všechno má své hranice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama