Vítězslav Pojezný

Předseda Oblastního klubu SPD Praha 5
  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2019 10:28:32

Fialovo kňučící ráno.

Fialovo kňučící ráno.

Stíhání Babiše zastaveno, lynč nevyšel, milion chvilek pro demokracii roní milion slz a hlavní politické téma v tahu

 Pan předseda Fiala kňučí jako pes, kterému někdo vzal hračku a říká "velká část společnosti neuvěří, že by takovéto rozhodnutí padlo i v případě řadového občana".Musím s vámi souhlasit pane předsedo, ale to občané vědí už od kauzy PromoPro (ODS), Altner (ČSSD), Rop Jihozápad (ODS, ČSSD), Opencard (ODS) Mostecká uhelná (tam jsou namočeni snad všichni) atd. atd. Nepláče samosebou jen pan Fiala, ale celý Demoblok a nejvíc asi Milion chvilek, které roní milion slz pro demokracii.Cirkus Babiš a jeho čapák je zřejmě u konce a tak si bude muset spousta lidí i stran najít jiné téma - předpokládám, že to celé hodí na krk Marii Benešové (to už pan Fiala naznačil) a tu milionový dav i naše super média budou vláčet bahnem dokud ji neupálí jako čarodějnici.Jisté je, že pan Babiš má talent na průšvihy a tak tahle partička demokratů jistě brzy něco zase vyšťourá, ČT to zrdamatizuje, aby mohl Milion chvilek opět vytáhnout na nějakou fakt demokratickou demošku, no a karavana potáhne dál.
Nemám přátelé nic proti sesazení Babiše, ale chtělo by to dokázat prací pro občany, dobrým a čitelným programem a hlavně osobnostmi, které bojují za rozvoj a bezpečnost ČR. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama