ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.10.2019 14:01:00

Poslední rozloučení s Karlem Gottem

Poslední rozloučení s Karlem Gottem

Komentář na facebookovém profilu k rozloučení veřejnosti s Karlem Gottem na pražském Žofíně

 Řada z vás se mne ptá, zda se zúčastním posledního rozloučení se zpěvákem Karlem Gottem, proto všem odpovím touto cestou. Na pohřby nechodím, nicméně památku Karla Gotta uctím vzpomínkou. Odešel významný umělec, který za sebou zanechal velký odkaz a ovlivnil několik generací lidí.

Jak jsem již uvedl, jsem rád, že jsem měl možnost se s ním několikrát osobně setkat. Nemyslím si však, že je vhodné, aby se jeho prostřednictvím kdokoliv politicky či jinak zviditelňoval. Především se totiž podle mne jedná o záležitost jeho rodiny a nejbližších přátel.

Odchod takové osobnosti je bezesporu velmi silné mediální téma a občas se nemohu ubránit dojmu, že některé články, např. popisující detaily jeho dřívějšího milostného života, nejsou tvořeny příliš citlivě. Myslím si, že média by měla v těchto dnech brát daleko větší ohledy na manželku a děti Karla Gotta.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama