RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2019 10:23:00

Grilovaní a grilující

Grilovaní a grilující

Komentář na facebookovém profilu ke 'grilování' eurokomisařů

Grilovaní a grilující

Pro kandidáty na komisaře jsou to drsné 3 hodiny. Ale taky pro poslance, kterým se někdy poštěstí mít 2-3 slyšení za den, to není legrace. :-(

Ale vážně, měl jsem štěstí na to, že naši hlavní kandidáti (naší, tedy pro oblast ekonomiky) byli opravdu dobří a poslouchat je stálo za to.

Věřím, že "hvězda minulé komise", paní Margrethe Vestager, bude skvělá i se svým širším portfoliem a funkcí výkonného místopředsedy Komise. Před slyšením jsme si řekli, že se brzy potkáme nad diskusí o "oživení" digitální daně.

Psal jsem o tom, že jsem byl spokojen se slyšením pana Paolo Gentiloni (kterého budu potkávat často na ECONu), a stejně tak byl velmi dobrý i "starý známý", pan Valdis Dombrovskis z Lotyška, další z EVC (opět, častého návštěvníka našeho výboru).

Za slyšením je dost politiky (což úplně nevítám), ale potvrdilo se, že kvalitní kandidáti (kteří nemají "osobní" trable), získají napoprvé podporu. A to se zde plně potvrdilo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama