RNDr., Mgr. Tomáš Vaněk, CSc

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2019 15:16:13

Občané těšte se, zase budete platit.

Občané těšte se, zase budete platit.

Podle dnešní informace z HN, navýší Česko po tlaku z Bruselu své “klimatické cíle” na podíl obnovitelných zdrojů energií, kterých chce dosáhnout do roku 2030. Celkový účet se podle ministerstva průmyslu může vyšplhat až na bilion korun.

Jistě si každý dokáže sám spočítat, kolik každý občan ČR zaplatí… protože jiné peníze než ty, které sebere občanům, vláda nemá.

Nejhorší na tom všem je, že jde o peníze do slova a písmene “vyhozené oknem”,  protože na klimatickou změnu nebudou a ani nemohou mít žádný vliv.

Je totiž obecně známo, že celkový podíl produkce CO2 celé EU nedosahuje ani 10% produkce světové..  a  Čína s Indií produkci stále zvyšuje.

Půjde tedy jen a jen o přesun peněz z kapes občanů do kapes “zelených podnikatelů”  a příjemců dotací.

Není už nejvyšší čas s tím nesmyslem přestat?

Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4 Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama