RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2019 21:03:00

Čas dá lepší odpověď...

Čas dá lepší odpověď...

Komentář na facebookovém profilu k loučení Jean-Clauda Junckera s postem šéfa Evropské komise

 ...co udělal dobře a co špatně odcházející šéf Evropské komise. Nedivil bych se ale, kdyby se opakovala česká historka s kancléřkou Merkelovou.

Před časem ji několik hloupých českých politiků vykreslilo jako našeho nepřítele. A chvíli trvalo, než tento mýtus padl (a je velmi možné, že na ni budeme vzpomínat a bude právě nám chybět).

Pan Juncker využil svých zkušeností k tomu, že jeho Komise toho udělala pro Evropany docela dost, a hodně z toho, co neudělala, se nestalo proto, že se "ostatní dost nesnažili".

Rozloučení s panem Junckerem jako šéfem Evropské komise (a též s panem Tuskem jako šéfem Rady) bylo docela emotivní, a slova, která padla nakonec, stojí za to poslechnout (ZDE).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama