Mgr.Bc. Karel Světnička

Předseda Moravské a Slezské pirátské strany
  • MS Piráti
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.11.2019 12:02:58

Je mezi Leninem a Minářem rozdíl jen 100 let?

Je mezi Leninem a Minářem rozdíl jen 100 let?

K prvnímu jsme byli roky "masírováni", ale ten druhý je o 100 let "zkušenější".

 Již pár měsíců jsme zahlcováni reklamní monstrakcí jednoho z 10 milionů občanů České republiky (snad). Mermomocí chce exhibovat v TV s Andrejem Babišem. Někdo v jeho věku touží po pěknému děvčeti a dělá pro to maximum, jiný prahne po osobní poznání jiném - třeba onoho Babiše. Co na tom, že k tomu zmanipuloval velké množství lenochů, kteří jsou líní sami si najít a ověřit některá  jeho veřejná tvrzení, tedy když už prospali na základní škole hodiny společenských nauk - jinak by byli vzdělanější.

Kdyby se naopak vzdělávali nebo snad jen hledali v otevřených zdrojích na internetu, tak by sebou nenechali manipulovat v takové míře a dělat ze sebe hloupé ovce. Co všechno lze najít zajímavého.?

Naposledy to je třeba tvrzení jednoho politického vězně z Konfederace politických vězňů, že otec Mikuláše Mináře je StBák z Českých Budějovic. Ten pán si odseděl za komunistů skoro 10 let. Určitě má s StB své zkušenosti. To jiný člen Konfederace politických vězňů byl k večeru ve středu 14. března. 2018  napaden skupinou cizinců z Ukrajiny na Právnické fakultě UK. Byli vysláni na tohoto člena KPV místním studentem Michalem Říhou, jehož otec pochopitelně má také hodně barvitou totalitní minulost. Za pár týdnů dostal  student Říha vysokou odměnu od fanatického komunistického zrůdného aparátčíka a velkopodvodníka Tomáše Zimy - podvodem vybraného rektora Univerzity Karlovy.

Spojitost není náhodná. Na jedné straně Mikuláš Minář nepravdivými manipulativními nesmysly ohlupuje líné. Tvrdí něco o kdekom, co dotyčný neudělal podle jeho přání, namísto aby si sám přečetl příslušné předpisy. Dokonce demonstrativně roztrhal Ústavu. Pravda, pro jejich soudruha třeba není dosti marxistická či komunistická. Vše s cílem dostat se mermomocí do televizního studia ke svému idolu - Velkému Andrejovi!
Kdyby se neškolil  na protestujícího, který se tím dnes slušně živí, vedle příslušných prostředků, za něž vděčí i Babišovi, po kterém tak touží, pak by vystupoval proti jiným a horším, než je Babiš.
Neopíral a neotíral by se o Babiše, o jehož estébácké minulosti ze Slovenska všichni vědí a který ale svými postupy uspěl proti špičkám českého StB. To právě některým silně vadí, třeba i Mikuláši Minářovi. Naopak by se věnoval třeba těm, kteří mají vzdělání na vymývání hlav Babišů a jim podobných ve prospěch nenávistného likvidování všech nepřátel komunismu. 
Například nedávno byl odhalen Miloš Balabán - řídící důstojník Tomáše Zimy. Nejde jen o podvody s pomocí peněz čínských soudruhů. On hlavně nikomu nepřiznal svoji minulost! Vystudoval, jako fanaticky aktivní svazák Vysokou vojenskou akademii Klementa Gottw alda - škola na pověstné politruky - "vymývače mozků" (třeba i mozku Babiše) ve prospěch bolševických zločinů a zločinců. Dokonce byl  půl roku na speciální komsomolské akademii v Moskvě! ( Z dokumentace: Balabán Miloš: Boj Německé komunistické strany za mír a sociální pokrok v osmdesátých letech. Diplomová práca, VPA KG Bratislava 1987, 60 str.  evidenční číslo  ŠZ VI A-15) Byl aktivní udávající svých spolužáků studentů, a tak měl nárok dostat přímo titul RSDr. - pověstný titul z komunistického VUMLu. A co třeba taková zisková špionážní neziskovka Člověk v tísni, vymývající mozky našim dětem, pochybné ústavy nezávislých žurnalistik sídlící v chajdách mezi kedlubnami a další a další současná rezidua estébácké špíny zaplevelující dobrou náladu Čechů, Moravanů a Slezanů?

Proč proti takovým Mikuláš Minář neprotestuje? Nebo mu vadí, že by se přišlo, kolik studentů má titul z Univerzity Karlovy neoprávněně, že studovali u "odborníka" na vymývání mozků "Babišům". Nebo by mu vadilo, kam všude se Balabánovi podařilo s postupem let rozmístit různé další fanatické komunistické aparátčíky do vrcholových složek v obraně u nás a v celém NATO? Nebo by mu vadilo, kam až se v této věci rozrostla spolupráce v té oblasti s některými antisemity ve vedení Českých pirátů?  Koho například má za manžela dcera  promoskevského fanatika - zakladatele pověstného  uskupení "NE ZÁKLADNÁM" Lýdie, dříve Franková?

Svou tužbu o exhibování před TV kamerami s Babišem obhajuje Minář vyčpělými nesmysly kolem Čapího hnízda. Kdyby si pročetl namísto protestování příslušné dokumenty, tak by věděl, že je to jen nafouknutá prázdná bublina, která může být snahou o čtyřleté zakrývání jiných věcí. Pravda, takové samostudium nenese žádné peníze, ale ohlupování lidí vždy mnoho peněz neslo, i těch neevidovaných. Falešným pseudorevolucionářům vždy lid napřed "sype" a pak se nestačí divit, co to podpořil.

Vedle toho kdyby zrzkovi Minářovi opravdu šlo o státní veřejné prostředky, tak by se mohl opřít o písemnou dokumentaci mnohamilionových podvodů zrůdné komunistické kreatury Tomáše Zimy - podvodem vybraného rektora UK. Zřejmě se Mikuláši Minářovi líbí, že naše daně na školství Zima rozdává svým soudruhům ze špiček vedení StB - o tři stupně vyššími, než bylo postavení Babiše. Třeba se mu líbí Zimovo pravidelné aktivní finanční "přilepšování si" od soudruhů na území Ruské federace. Čučkařům z BIS tato řídící rezidentura na UK zřejmě nevadí. Trestní oznámení na Zimu a na jeho půlsověstkou soudružku Čádovou (úředně přejmenovaná na Jánošová) policie nešetří, stejně jako trestnou činnost některých vrcholových představitelů od Českých pirátů. Zbyly peníze i na ně? Naposledy šetření "zazdil" policista se služebním číslem 326699, když silně opilý Jakub Michálek napadl člena Konfederace politických vězňů. S největší pravděpodobností proto, že se tomu napadenému nelíbilo, když Čeští piráti souhlasí se svým vysoko postaveným soudruhem, který veřejně písemně několikrát tvrdil, že jedna evropská osobnost, která zachránila 60 tisíc židů před Hitlerem, je zločincem.

Text výše není nahodilý. Stejně tak tělesně postiženého člena Konfederace politických vězňů dne 2. listopadu 2019 napadla a srazila k zemi na Konferenci Česko-německého diskusního fóra v Lipsku Zuzana Blahutová, podle instrukcí Libuše Sovadinové - Pěničkové a za přítomnosti Australana Libora Roučka, frustrovaného člena ČSSD, který souhlasil s činností těchto dvou. Obě pracují v Nadaci Forum 2000, zřejmě tak tedy naplňovali odkaz Václava Havla a poselství Dalajlamy. Už se našlo, nejen co za neevidované finance se ve FORUM 2000 pohybují, ale hlavně (i jimi potvrzená) široká podpora (finanční) spolupráce s agenty KGB a StB, dokonce i těmi vzdělanými na MGIMO (škola pro vrahy a špiony KGB). Je jistě náhodou, že programem a sučástí oné havlisty přísně střežené konference v Lipsku, na které kromě agentů německé BND nechyběli ani sudetoněmečtí rezidenti typu Daniela Hermana, v předvečer výročí pádu berlínské zdi a německé svobody, byla i koordinace aktivit pro nadcházející změnu systému v České republice. 

I s takovými lidmi také velice aktivně spolupracuje jejich soudruh Mikuláš Minář!

Pak stačí porovnat obsahy projevů a široké spolupráce výše jmenovaných organizací spolu s Minářovou ohlupující manipulací líných ovcí. Vedle toho s tím porovnat obsah dokumentací některých představitelů EU a Německa o tom, že se musí zasáhnout proti premiérům Maďarska, Polska a České republiky, kategoricky chránících své občany - voliče před invazí cizích nájezdníků, kteří začínají vytlačovat původní německé obyvatelstvo. 

Potom se nelze divit, že Mikuláš Minář nemá cíl útočit na těžké zločince Zimu či Balabána a jim podobné, či na rezidentury vysávající naše daně typu FORUM 2000, ale na českého premiéra, kterým je v tuto chvíli Babiš. Minářovo protestantství vzniklo v Německu, také utajované lipské konference se zúčastnilo několik členů evangelické církve z obou zemí. I Angela Merkel je z rodiny protestantského pastora. Proto by nepřekvapilo, když by odtud pocházela iniciativa a motivace k protestům a zájmu o sesazení českého premiéra(shodou okolnosti Babiš) a další rozvrat nepodajného společenství V4. 

U nás se protestuje a nadává hlavně po hospodách. Vliv hospody a planých hloupých hospodských řečí - to je Mikuláší Minářovi velice blízké. On v tom prožil značnou část života a dokonce má díky tomu příslušné sociální zajištění. Zmanipulovaní líní podpoří svou účastí na Letné výše popsané. Klidně jim dejme každému do domácnosti nějaké migranty, ale až poté, co na 10 let u sebe ubytují pár českých potřebných - třeba romských rodin. Určitě nemají nic proti Romům, zvláště když už soudruzi od Mináře nenávidí židy.

ČTK mnohdy dokázala že také manipuluje. Přesto přinesla zprávu, že ruská televize začne vysílat dokumentární 18 dílný seriál "O Leninovi bez mýtů" Uvádí ho jako - "Krvežíznivý zločinec, duševně nemocný, maloměšťák" Další dokumenty podle autorů seriálu ukazují, že Lenin trpěl duševními poruchami a že jeho matka v dubnu 1898 psala policii o „znepokojivém psychickém stavu“ uvězněného mladého revolucionáře, přičemž zmínila „duševní nemoc postihující rodinu“. Ke konce 1. světové války německý císař Vilém II. vyslal svého špiona s krycím jménem Lenin do Ruska, aby revolucí oslabil odpor proti Německu. Co z jeho fanatismu vzniklo ve skutečnosti, s tím se vyrovnáváme dodnes. 
Uljanov s krycím jménem Lenin, byl zrzavý. Rovněž jejich zrzavý soudruh Mináč velice aktivně spolupracuje s agresivními násilníky z Fondu Forum 2000 placeného Česko-německým fondem budoucnosti, kteří násilím brání za pomoci německých psychopatických pochopů českým novinářům v jejich informační práci, kterou jinde dělají v Číně,  na Kubě či Bělorusku - věděli velice dobře proč novináři nesmí být přítomni, dokonce i za cenu fyzického násilí.
CHTĚJÍ SI NĚMCI POMOCÍ RYŠAVÉHO  SOUDRUHA MIKULÁŠE MINÁŘE V ČESKÉ REPUBLICE ZOPAKOVAT 100 LET STARÝ SCÉNÁŘ? 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama