Jan Koukal

nezávislý kandidát do Senátu
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.06.2016 17:00:36 - žula

Pražský okruh

Kdo podle vás může za obstrukce? není prostě problém v tom, že je Praha poměrně malá obchvat měl být řešen dříve, než se takto zastavěla? Je přeci jasné, že soudný člověk nechce za barákem dálnici

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.06.2016 21:47:47 - Jan Koukal

 Pane "žula",

vedeme-li docela seriózní debatu, myslím, že by bylo vhodné, abyste se představil, budete klást další otázku.

Pokud jde o vzdálenost osídlení od dálnic doporučuji projet se Rakouskem. To je země, kde vesnický tradiční životní styl byl dán jako tzv. rakouský sen. Obchvaty tam chrání centra obcí, ale jsou vždy dost blízko, aby byly opravdu důležitou komunikací pro život obce. V Praze se navíc nebavíme o dálnici, ale o městském okruhu. Pokud není, tak typ dopravy , který by byl na městském okruhu jezní opravdu mezi rodinnými domky. Zajeďte do Uhříněvse, ale příkladů je víc.

Kdo může za obstrukce? Nejprve si řekněme , že zbytečný prostor pro obstrukce vytváří evropská pravidla. Pak je  to často obyčejný lokální populismus volených reprezentantů a skutečně všude existující lidská pozice. Hlavně ne u moji zahrádky. Bohužel často je to prostá zloba a vnitřní komplex v soužití s okolím.  Nejhorší je ale neschopnost se rozhodnout. Tím trpí naše státní správa.