Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2016 14:07:30 - Zlatuška Malá

Evropa v roce 1750 měla 175 mil. obyvatel, 2015 přes 550. mil. obyvatel, a prý máme málo obyvatel? NAOPAK !!!

Dobrý den,
prý se řeší, že v Evropě je málo obyvatel a potřebujeme prý údajnou migraci "nevzdělanců s myšlením ze 7. století....byť se množí jako krysy, avšak uživit se nedokáží....." Myslíte si, že by migrace vznikla nebýt sociálního státu??? Kdyby sem migranti přišli a nic nedostali, že by sem migrovali?? Sociální stát a jeho existence se datuje v období 1880-1930 - "sociální experimence"...je zvláštní, že za dob těchto, se moc neemigrovalo, lidé se museli sami o sebe starat, spoléhat se na rodinu. Co se vrátit zpět, do nesociálního státu aneb sociální stát jen pro důchodce, co léta dřeli na stát. Ať má opět význam rodina a povinnost se postarat o své blízké, co vy na to? Co se stane, až zkolabují sociální státy? Rabování, vraždy....chaos, tohle chcete? Na řešení je nejvyšší čas zrušit všechny sociální výhody. Proč za komunistů byli věznice skoro prázdné, neziskovek nebylo třeba, diskriminace jako pojmu nebylo třeba....Jak je možné, že dříve to šlo a fungovalo a teď ne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.07.2016 17:21:35 - Ing. Martin Kolovratník
Dobrý den, děkuji Vám za dotaz. Osobně jsem zdrženlivý k současnému (ne)řešení migrační krize Evropskou unií. Do Evropy proudí neustále masa lidí a jejich prověření je mnohdy diskutabilní. Z tohoto důvodu jsem pro uprchlické tábory, které by měly být založeny mimo Evropu a do Evropy by neměl přijít žádný uprchlík bez toho, aniž by prošel táborem v severní Africe nebo na Blízkém východě. Nicméně k věci, osobně si nemyslím, že zrušení sociálních dávek by představovalo dobré řešení tohoto problému. Například jak by si tito lidé zajišťovali bez peněz základní životní potřeby? Jídlo, vodu, bydlení…? Došlo by pouze ke vzrůstu kriminality ve společnosti. Těžko se tito lidé hned z počátku dokáží integrovat do naší společnosti. Přeci jenom se musí naučit jazyk, navyknout našim zvykům a obdobně. Z tohoto důvodu mi jisté sociální dávky migrantům dávají smysl. Avšak znovu opakuji, osobně se neidentifikuji se současnou podobou migrační politiky, která není dobrá pro nikoho.