MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2016 0:50:53 - Docent

Bruselské monstrum

Dobrý den pane poslanče, jaké pocity ve Vás převládají kdy občané VB i přes obrovskou mediální protikampaň, strašením koncem světa, zvolili svobodu a národní suverenitu před bruselským panstvem, které se v poslední době už zcela ztratilo kontakt s tím co chtějí normální občané? Můj názor je takový, že tahle facka měla přijít už dávno. Hlavní odpovědnost za tenhle výsledek má Herr Schulz, Herr Juncker a především Frau Merkel. Nebo taky věříte jak něktěří blázni z mainstreamu, že Putin dokázal nemožné a zmanipuloval 17 milonů Britů? Nejde jen o řízenou islamizaci evropy, supertajný TTIP, ale i třeba zákon o střelných zbraních. Podstata toho zákona je taková, že zbraně bude moci mít legálně v podstatě jen policie, armáda a pak teroristé, kteří si vždy dokáží sehnat potřebné vybavení na černém trhu. Normální člověk, který chce chránit svoji milovanou rodinu samozřejmě legálně zbraň mít nebude. A co myslivci? Co se v tom Bruselu hulí za materiál? Máte tušení pane poslanče?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2016 14:43:42 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane,

Vaším dotazem jste mne potěšil. Stejně, jako Britové. Není co dodat. Cítím to stejně a soudím, že "již včera bylo pozdě".

Proto ta hysterie jistých bruselských gážistů. Nejsem odborník na působení omamných látek. Ale nemyslím, že nespornou arogantní tupost jistých europapalášů lze vysvětlovat jejich ev. efektem. Oni prostě už takoví jsou. Škoda, že nejsme rovněž ostrov. Takhle Bůh ochránil zatím "jen" královnu.

S pozdravem jk