Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.07.2016 13:50:27 - Docent

Rakousko - volební podvod?

Dobrý den pane poslanče jste překvapený z rozhodnutí rakouského ústavního soudu, který nařídil opakovaní voleb z důvodu porušení volebních procedur v mnoha rakouských okrscích? A jaký očekáváte nový výsledek, který bude více kontrolován pozorovateli všecho druhu? Osobně jsem přesvědčený, že hlasy z klasických volebních uren byly sečteny v pořádku (podvod není možný) ale korep. hlasy které tkz. pomáhaly zpracovávat dobrovolníci z neziskových organizací jsou velmi problematické. O tom, že něco pěkně smrdí si štěbetali i vrabci na střeše. Když budu parafrázovat jeden výrok z filmových Pelíšků - Rozkaz zněl jasně, ten Hofer nesmí vyhrát za žádnou cenu! Dělal by velké problémy při budovaní naší krásné, multikulturní, sluníčkové Evropy. Takový rebel (živel) a prezident? To přece nejde.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.10.2016 12:44:49 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
To máte pravdu, že to všechno vypadalo kolem rakouských prezidentských voleb tak nějak zvláštně. Každopádně byly volby opět odloženy, tentokrát kvůli nekvalitnímu lepidlu na obálkách (což bych čekal spíš u nás než u rakouských sousedů), tak si na konečné výsledky ještě musíme počkat. Ale samotný fakt, že ústavní soud neuznal vítězství levicového kandidáta a nařídil opakování voleb, je nadějný.