Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2016 14:46:28 - Miloš Novák

přijeďte se podívat

Dobrý den,
jmenuji se Miloš Novák, jsem z Poděbrad, oslavil jsem nedávno 40 let a jsem gay. 10 let žiji s partnerem, se kterým podnikám a také se společně podílíme na výchově mé 15ti leté dcery, kterou mám se svého heterosexuálního vztahu. Přijďte se sama přesvědčit, jak může fungovat vztah, domácnost, podnikání v homosexuálním vztahu a výchova dítěte. Ujišťuji Vás, že nejsme výjimka. Z homosexuálního prostředí znám několik otců, kteří svému dítěti dávají zdravě sebevědomou výchovu, rodinné i ekonomické zázemí, vzor v odpovědnosti, pracovitosti a pořádku.
Jsem přesvědčený, že jste odsoudila celou komunitu homosexuálů podle projevů těch gayů, kteří obcházejí večírky a střídají své partnery. Tato paušalizace vychází z Vaší neznalosti prostředí, proto Vám nabízím: Přijeďte se seznámit, rádi Vás přivítáme.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.07.2016 10:30:43 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den pane Nováku. Děkuji Vám za pozvání, třeba se najde příležitost k našemu setkání. Popisujete případ, kterého se inkriminovaný zákon až tak nedotýká. Jste biologický otec, tedy pokud byste usiloval o adopci svého dítěte, už dnes soudy rozhodují dle jednotlivých případů.