Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2016 11:05:54 - Michal Plecháček

postoj k homosexuálům a výchově dětí

Paní Nytrová, opakovaně jste se vyjádřila hanlivě na adresu homosexuálů a to zejména ve vztahu k tomu, jak špatně by vychovávali děti. Vy sama jste rozvedená a máte dvě děti, takže je také vychováváte bez mužského vzoru, navíc se u vás zjevně projevila řada neduhů, které sama přisuzujete spíše homosexuálům. Co myslíte, že z takových dětí vyroste? Co může vyrůst z dětí jež porodí a vychová žena, která si neumí najít svého heterosexuálního a nepromiskuitního partnera? Nebo byla nevěra přímo Vaše hobby? V každém případě Váš heterosexuální způsob života není takový jaký popisujete, že by měl být. Opravdu si myslíte, že urážením homosexuálů uděláte svět lepším a Všemu trapnému životu dáte smysl? Že zachráníte výchovu jiných dětí, když Vaše nevychováváte s manželem? Pohrdám Vámi, ale je mi Vás i líto.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.07.2016 10:26:32 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den. Ze stylizace a obsahu Vašeho dotazu usuzuji, že vztahové problémy v životě máte spíše Vy, než já. Nemohu odpovědět na Váš dotaz, protože se ptáte na něco, co jsem neřekla. Přečtete si pozorně mé vystoupení a má prohlášení. Jen bych Vám ráda poskytla úplné informace o mé osobě. Mám dvě děti, s manželem jsem se rozvedla a i poté jsme se na výchově dětí podíleli oba. Bohužel, bývalý manžel krátce na to zemřel. A to, zda mám dalšího partnera, je čistě jen má soukromá věc, po které Vám opravdu nic není.