Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2016 8:27:05 - Fannyx

Dotaz

Máte mojí podporu paní poslankyně, konečně někdo řekl to, co si spousta občanů naší země myslí. Zeptám se: homo - sionistické lobby, je to jen náhodný jev anebo to má v pozadí nezanedbatelné sponzory a režiséry? Co tím sledují, když nám chtějí rozbít základní bunku společnosti kterou je rodina? Děkuji předem za odpověd a držím palce! František

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.07.2016 10:50:43 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den, Františku, děkuji Vám za dotaz, na který není jednoduché odpovědět. Na podporu mých tvrzení, už dnes existují stovky studií, průzkumů, odborných článků, materiálů od lidí a institucí z celého světa. Po mém vystoupení mí odpůrci a dnes už mohu říci podporovatelé homolobby, jejichž snahou je rozbít základní buňku společnosti, tedy klasickou rodinu – muž, žena a děti, které vychovávají, spustili mediální štvavou kampaň proti mně. Všimněte si, že mě dehonestovali a dehonestují v médiích vlastně za jednu větu vytrženou z kontextu a to aniž by předložili sami nějaké argumenty proti. Na druhou stranu jsem od té doby dostala a dostávám desítky emailů, dopisů, ve kterých mi lidé vyjadřují podporu, stejně jako Vy a já Vám velmi děkuji a zároveň mi lidé posílají mnoho nových podkladů na podporu pravdivosti mých tvrzení a popisují své osobní životní příběhy. Přiznám, že když čtu vyznání ženy, která má se svým manželem tři děti a on jí po 15 letech manželství jen tak mezi řečí řekne, že je homosexuál a má přítele, běhá mi mráz po zádech. Na to, zda podporovatelé homolobby mají sponzory a režiséry se musíte zeptat jich. Věřím, že Vám popravdě odpoví, že budou mít tolik odvahy jako při napadání mé osoby.