Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.07.2016 12:21:16 - RIA-BRAVO

Dobrý den,pane eu-poslanče...tak co hodláte udělat s tím,že podle vás(ale i nás)

jedná vláda protiprávně???To se jí NIKDO nepostaví???Co má,probůh,obyčejný občan už udělat-aby zastavil toto řádění???Od toho tam jsou politici aby hájili naše-NAŠE-zájmy!To máme čekat do voleb??To není jiná cesta??To se ti politici(co nesouhlasí)neumí spojit(a je jedno jakou stranu zastupují)a něco udělat???Vláda dovoz nových "obyvatel"ČR odsouhlasila jednomyslně....to už se tam opravdu zbláznili???Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.10.2016 12:43:08 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
 Pořád doufám, že se naše vláda přesouvání migrantů postaví. Naše vláda přijala asi jen 14 migrantů, ačkoliv nám jich Brusel nařídil tisíce. A ministr vnitra prohlásil, že další nepřijmou. Naštěstí existuje silný tlak veřejnosti včetně názorů, které zde publikujete vy, a vláda si nedovolí přijímat migranty dle nařízení Bruselu. Ale aby vláda hájila naše zájmy opravdu důsledně, na to musíme vládu vyměnit ve volbách, to bude už příští rok.