Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2016 1:07:25 - LLKK

homofobie??

Dobrý večer, paní Nytrová, mám na Vás asi docela nestandardní dotaz. Jak by se ČSSD postavila k regionálnímu politikovi, nyní zatím zastupiteli, který se od voleb v regionech 2013 prezentuje jako humanitní zástupce pro kulrutu, školství- děti, seniory, věřící....sdílí tyto akce, fotí se, píše články, je virtuálně aktivní - fb, prostě funguje. Ale je zde drobnost. Tento regonální politik ve věku 38 let, skoro primáror v okresním městě, se zapoměl nějak svěřit, že je homoseguál, žijící s mužem. Nikdo to asi ani netuší. Svým voličům cca 10 let oznamuje, že je svobodný a bezdětný a žije svou prací pro lidi. Homosexualita je vrozená, nikdo neperzekujuuje, ale lidé mají právo vědět koho volí a čím žije. Co s někým, kdo se cíleně chová jako řekněme heterosexuální majorita a v soukromí má jiné i extrémně vyhraněné názory - ženský=slepice, kravky. Nesouhlasím úplně s tím, že homosexuál je potenciální pedofil, viz Vaš možná skoro historické prohlášení v parlamentu. Ale co s tím?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2016 10:46:33 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den. Nevím, jak by se postavila ČSSD k politikovi, kterého popisujete, ale jsme stranou demokratickou. Nevidím důvod, proč by obecně homosexuál nemohl být politikem a zastávat volenou funkci. Občané mají právo vědět, koho volí, ale oznamovat veřejně svou sexuální orientaci považuji za diskriminační. Je to osobní věc každého z nás a na výkon veřejné funkce by to nemělo mít žádný vliv. A na závěr k mému prohlášení v Parlamentu bych Vám chtěla pouze říci, že jste ho asi neslyšel, protože jsem nikdy neřekla, že homosexuálové jsou pedofilové!