Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.09.2016 14:40:19 - Jana Bartošová

rodičovství

Proč mají bezdětní odvádět na daních více? Co když se prostě chtějí na rodičovství připravit? Nebo mají po škole, kterou často končí až kolem 26 jít rovnou na porodní stůl?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.09.2016 9:55:28 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den, děkuji za dotaz. Určitě se spolu shodneme na tom, že jestliže se narodí nový člen naší společnosti, bude vyžadovat od svých rodičů péči, čas, energii a finanční zajištění. Naše společnost má eminentní zájem na tom, aby se jejím obyvatelům rodily děti, a chce je podporovat. Daňové zvýhodnění se neváže na věk rodiče, ale váže se na dítě a souvisí s věkem dítěte (max. do 26). Což v praxi znamená, pokud se narodí dítě mladým lidem, tak budou čerpat daňové zvýhodnění dřív, ale také ho přestanou dřív využívat, než lidé, kteří se stanou rodiči ve starším věku. Takže mám pro Vás dobrou zprávu. V klidu se připravte na rodičovství, o nic ze státních příspěvků nepřijdete, i když přivedete na svět dítě později.