Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.10.2016 18:54:35 - Sidny

Marné sliby primátora Hanzela z ČSSD

Zravím Vás, pane Okamuro a blahopřeji k volebním výsledkům vaší strany SPD.
Můj dotaz zní: Před několika lety (před volbami), primátor města Karviné Tomáš Hanzel slíbil vybudovat obchvat kolem Karviné. Nejdříve se vymlouval, že ministerstvo to nechce schválit, když byl obchvat schválen, místo obchvatu si Hanzel zrekonstruoval fotbalový stadion aby zde mohl pózovat pro kamery. A nevadí mu, že budeme dále dýchat splodiny tísiců aut a kamiónů, které centrem města denně projedou, i když by dávno nemusely. Plán je hotov, ministerstvem dopravy scválen a dotace by se jistě taky našly.
Hanzel je jen slibotechna jako všichni z ČSSD a myslí jen na svou popularitu.
Zavezl Karvinou nepřizpůsobivými občany, kterých je tam čím dál víc a nejsou žádným přínosem pro město, jen berou dávky a dělají bordel.
Co pro Karvinou v tomo může SPD změnit a pomoci občanům v nelehké situaci ?
I když SPD nemá mnoho zástupců v našem regionu, nějaký vliv už přece jen mít budou.
Předem díky za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.01.2017 14:22:20 - Tomio Okamura
Dobrý den, děkuji za podnět, který našim kolegům v Havířově předám - věřím, že i bez toho budou prosazovat to, co je pro naše občany nejlepší - tedy žádné kamiony, žádné nepřizpůsobivé, žádné migranty.Ale upřímně  - jen SPD na to bohužel nestačí - měli by se vzpamatovat i ostatní partaje nebo voliči a nevolit ty, kteří městu nepomáhají.A mimochodem - ČSSD tady přece rozhazuje sliby dvacet let - a výsledky premiérů Grosse, Špidly nebo dnes Sobotky známe. Opravdu tady vidím problém v nás občanech, že stále volíme ty, kdo nás opakovaně podvedli.