Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.04.2012 9:28:41 - sindy

Účast na schůzích Senátu

Pane předsedo, co říkáte na to, že při hlasování o tak důležitém návrhu, jako je omezení imunity ústavních činitelů se hlasování účastnilo tak málo senátorů, a to i za ČSSD? Pořád se mluví o tom, zda je Senát důležitý či ne, domníváte se, že takováto účast Senátu na hlasování o změně Ústavy je dobrým signálem pro občany, jenž o jeho smysluplnosti pochybují? Děkuji za odpovědi. Sindy

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.05.2012 10:23:44 - Milan Štěch

Dobrý den,

neúčast mnoha senátorů na hlasování o omezení imunity zákonodárců byla bezesporu hrubá chyba všech senátorů napříč politickým spektrem, kteří při projednávání bodu chyběli. Senátorskému klubu ČSSD, jehož jsem členem, doporučuji, aby napříště zasílal všem okresním výkonným výborům přehled o účasti, či případné neúčasti senátorů na posledním hlasování pléna. Okresní výkonné výbory jako jediné mohou z případné neúčasti senátora vyvodit závěry, protože jsou těmi, kdo kandidáty do senátních voleb vysílají.

S pozdravem MŠ