Ing. Lenka Andrýsová

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.05.2012 16:08:27 - sanny

odchod z VV

Paní poslankyně, můžete se nějak vyjádřit ke kritice, která se k Vám váže v souvislosti s porušením etického kodexu VV, když jste nesložila svůj mandát poté, co jste stranu opustila, i když jste byla za ni zvolena? Já osobně respektuji Vaše kroky, ale souhlasím, že jste nyní ve vládě neoprávněně a na nás voliče klamete. Také by mě zajímalo, proč jste kodex porušili, když jste jednou z autorek onoho kodexu? To vše, co bude z Vaší dílny, bude mít takovou váhu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.08.2013 14:50:59 - Ing. Lenka Andrýsová
Dobrý den, omlouvám se za pozdní odpověď. Bohužel jsem o Vaší otázce nevěděla. V kodexu VV je více částí- ne jen ta o odchodu ze strany. Je tam také část o maximálním prosazování programu. Z dění ve VV před mým odchodem mi nepřišlo, že bych ve VV mohla maximálně prosazovat program, za který jsem byla zvolena. Ač jsem to několikrát navrhovala, strana VV nikdy nezprovoznila transparentní účet, ač jsme to měli také v našem programu. Udělat nějaké změny zevnitř bylo nemyslitelné. Věřila jsem, že to půjde, až do doby, než na změny v rámci strany rezignovala i první místopředsedkyně a místopředsedkyně strany. Když jsem kodex podepisovala a připomínkovala jednotlivé části, straně VV jsem věřila a neuvědomila jsem si, že strana, jak ji znám, se může změnit. To je pro mě ponaučení. Moje další činy a práci posuďte Vy. Snažím se dávat hodně věcí na můj web a Facebook.