MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2012 17:50:50 - Simon Rohl

Imunitu omezit ano

Pane místopředsedo, četl jsem si Vaše odpovědi za kterých si vážím a děkuji za ně. Mohu se ale zeptat, zda nesouhlasíte s omezením imunity nebo jen nesouhlasíte jako někteří s navrhovaným omezením, které je stejně jen omezením na oko? Pokud se Vám nelíbí jen současný návrh omezení, naprosto to chápu, ale jinak, proč to nepodpořit? Také by mě velice zajímalo, jak byste hodnotil první prezidentské primárky ODS, jenž proběhly v týdnu v Pardubicích? Děkuji Simon Rohl

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2012 15:43:27 - MUDr. Přemysl Sobotka
Děkuji za váš názor i otázky. Jsem pro omezení imunity po dobu výkonu mandátu poslanců a senátorů. A imunita by se neměla vůbec vztahovat na delikty, které nesouvisejí s výkonem funkce jako je trestně právní činnost, nedbalostní delikty atd. Primárky v Pardubicích a Hradci byli úplně první. Jsem rád, že se mohu těm, kteří mě osobně neznají, představit a jsem rád, že mohu osobně sdělit, kdo jsem, jaká je moje minulost, jaká je moje politická orientace a hodnoty a také představa prezidentství. To ostatní už je pak na voličích.