Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2016 9:49:21 - Karsík

předseda ČSSD

Má Sobotka vaši důvěru? Měl by dostat ještě šanci? Co když ČSSD kvůli tomu příští rok propadne? A stojí popularita strany jen na jednom člověku? Není třeba celková změna? A máte případně nějaký osobní typ na jeho nástupce?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2016 13:11:06 - Ing. Pavlína Nytrová
 Dobrý den, děkuji za dotaz. Volební výsledek sociální demokracie je závislý na větším množství proměnných, osoba předsedy je jen jednou z nich. ČSSD by se  měla v prvé řadě rozhodnout, zda bude moderní liberální stranou oslovující především městské a pražské voliče nebo bude stranou spíš konzervativnější. Poté by měla svůj program vysvětlovat lidem a komunikovat se svými voliči. Zařadili jsme se k těm politickým stranám a hnutím, které si vzpomenou na své voliče jen před volbami a po nich, je zase několik let ignorují a prosazují své osobní politické zájmy bez ohledu na jejich přání. Pokud jde o Bohuslava Sobotku, v současné době, rok před parlamentními volbami není vhodné měnit premiéra a jen na něm záleží, jak tuto dobu využije, aby přesvědčil členy ČSSD a měl jejich důvěru. A pokud jde o jeho nástupce, mám svého favorita, ale zatím není ta správná doba, abych jeho jméno zveřejnila, mohla bych mu naopak uškodit.