Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.12.2016 15:13:25 - mamba 3

Rozdělená společnost

Dobrý den, moje otázka směřuje k volbám. Myslíte, že je nemožné rozdělit kandidáty do parlamentu do Bloku pro migraci a Bloku proti migraci, s libovolným počtem seskupení a stran? Společnost, rozdělená díky elitářské manipulaci veřejnosti ve prospěch absurdní migrační politiky EU, půjde k volbám a bude volit s ohledem na priority. Migrační hrozba časově přeshuje rámec volebního období. Je v zájmuzachování demokracie, aby politická scéna nebyla černobílá, ale aby zároveň dostatečně odrážela tuto vůli voliče.Jestliže jsou rozděleny i strany uvnitř, pak by bylo nejpoctivější, kdyby se zastánci těchto proudů demokraticky dohodli uvnitř strany a ti co razí opačný názor a chtějí ho prosazovat z těchto stran odešli a nabídli svoji kandidaturu v opačném Bloku než strana. Volby do parlamentu by pak mohly přinést výsledek, který by odpovídal většinovému názoru voličů v tak zásadní otázce jako je přístup k migraci formou kolonizace EU prostoru. Děkuji za odpověď. O.Vojtěchová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.12.2016 19:07:20 - Milan Štěch

Paní Vojtěchová, ačkoliv rozhodně nepatřím mezi "vítače", troufám si tvrdit, že problematiku migrace poněkud zjednodušujete. Podobně zjednodušující je i Váš jinak originální příspěvek k úpravě volebního systému.  Naše společnost přece nežije jen nelegální imigrací (v případě České republiky je ostatně zatím naštěstí zanedbatelná), ale především nízkými mzdami, úrovní našeho zdravotnictví, celkovým vývojem našeho hospodářství, které se promítá do peněženek všech občanů atd. A totéž se logicky týká i politických stran, které přece mají na tyto i řadu dalších neméně důležitých otázek velmi rozdílné názory.

M. Š.