Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.05.2012 12:09:54 - petr lexa

odpověď na dotaz

Hejtmankou Středočeského kraje se stala paní Moravčíková. Proč zrovna ona? Vždyť právě ona měla v kraji na starosti majetek. Nevěřím tomu, že o ničem nevěděla, pokud by to bylo totiž skuteč-ně tak, k čemu by ve funkci byla? Jde podle mě o velmi nedůvěryhodnou osobu. To nemáte ve straně někoho lepšího? Co třeba náměstek hejtmana pan Chládek. A je pravda, že by měla nahradit i hejtmana na kandidátce ČSSD na hejtmanku ve Středočeském kraji v případě krajských voleb? To by byl totiž podle mě vrchol

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.06.2012 19:25:07 - Ing. Zdeněk Škromach
Vedení sociální demokracie vyzvalo KVV ČSSD Středočeského kraje, aby rezignovalo a po zvolení nového vedení byla sestavena nová kandidátka pro volby do zastupitelstva kraje. Vzhledem k tomu, že vedení středočeské ČSSD prozatím neučinilo v tomto rozhodující kroky, bude to předmětem dalšího jednání ve vedení strany.

Zuzana Moravčíková, pokud je mi známo, nefiguruje v kauze bývalého hejtmana Ratha a je jen na rozhodnutí Rady Středočeského kraje, kdo jej do podzimních voleb povede. V tomto nevidím problém.

Hezký den, Zdeněk Škromach