RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.01.2017 22:44:33 - JuraF

"Chovanec si s návrhem o zbraních spletl století"

Dobrý den pane Niedermayere,
Kritizujete návrh ústavního zákona o zbraních ministra Chovance, chci se Vás zeptat, zda-li vůbec a případně jak se tedy kontraproduktivnímu nesymyslu o regulaci zbraní v EU postavit ?
Říkáte že nepředkládáme v Bruselu vlastní konstruktivní návrhy,
za prvé - v této problematice vyvinula naše vláda i někteří europoslanci velmi konstruktivní tlak .. a setkali se s arogancí.
za druhé - jaký má sebekonstruktivnější přístup v době po lisabonské smlouvě smysl ? Aneb jak řekl Benjamin Franklin : "demokracie je hlasování dvou vlků a jehněte co bude k večeři, svoboda je když ozbrojené jehně odmítá hlasovat"

Býval jsem volič TOP09, ovšem to bylo za dob klasického pravolevého rozdělení politického spektra, volil jsem i Karla Schwarzenberga na hrad..dneska už bych ani jedno udělat nemohl. Voláním po akceptaci a podřízení se většinově prosazeným unijním nesmyslům právě Vy, člen tradiční strany unii podkopáváte. Nutíte lidem neakceptovatelné a podporujete v nich czexit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.