Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2017 23:27:17 - mravenec-99

Propagace multikulturalismu v českých školách a školkách

Dobrý den,
já vítám Vaše videa o islámu, ale dlouhodobě si myslím, že je lepší zaměřit svoji pozornost na propagaci multikulturalismu ve škole a školkách, to je klíč. Vždyt dnes proti islámu vystupují spíše starší lidé, naopak multikulti propagují výhradně lidé do 40 let - to je dáno právě výchovou ve školách. Dnes se tlačí multikulturalismus i do školek, viz. http://www.ms-vrchlickeho.estranky.cz/ ...navíc já myslím, že sami sluníčkáři jsou vlastně dost rasisti, když vždy žena je bílá a muž černoch...to musí být schválně - co si prosím myslíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2017 13:24:11 - Tomio Okamura
Dobrý den, souhlasím s Vámi, že máme problém ve výchově - ale na druhou stranu, i když nesouhlasím, tak fandím všem lidem, kteří se angažují pro nějakou dobrou myšlenku . A pravda je, že je na  nás a na výchově, abychom těm aktivním mladým srdcařům uměli otevřít oči - aby věděli, že bezesporu podpora žen nebo černochů je fajn, ale že tu jsou potřeba podporovat skutečně menšinové hodnoty jako je tradiční rodina, chudí pracující lidé, staří lidé, ale také vlastenectví.Hezký den