Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.05.2012 15:58:35 - zuzana

Je nutné převzít za tuto situaci politickou zodpovědnost

Pane senátore, fandím Vám už dlouho.Nyní jsem se ale dočetla, že byste byl ochoten vzdát se svých pozic v kraji v souvislosti se zatčením Ratha a na hejtmanku navrhujete zastupitelku za ODS Dagmar Nohýnkovou. Je to pravda? Je vidět, že jako jeden z mála máte všech pět pohromadě a uvažujete v kontextu situace. Mohu se jen zeptat, všechna opatření jsou dočasná a v krajských volbách se v rámci strany budete ucházet o posty?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2012 9:19:08 - Marcel Chládek
Dobrý den, celá kauza je opravdu nemilá, jedná se o pochybení jedince. Ačkoliv necítím žádné osobní pochybení, tak je nutné převzít za tuto situaci politickou zodpovědnost. Proto jsem navrhl, že by měla rezignovat celá krajská vláda a tím se postavit k celé záležitosti čelem. Není pravdou, že jsem navrhl na hejtmanku paní Nohýnkovou za ODS. Tu jsem naopak také vyzval k rezignaci, protože jako uvolněná předsedkyně kontrolního výboru měla celé čtyři roky na starost kontrolu. O dalším vývoji uvnitř strany nyní probíhá diskuze v okresech a po této diskuzi se dohodneme na dalším postupu.