Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.02.2017 19:19:34 - černá

Rozdělení Ukrajiny?

Pane Okamuro,svým způsobem máte pravdu.Nemyslíte si však,že problém dvojího metru se měří jen a jen na západní straně ?A do tohoto metru jsme byli zataženi i my?Ten smysl to bude mít jen tehdy,kdy Vy a tato vláda dají do ústavy REFERENDUM a národ se bude moci taky k něčemu postavit.Není náhodou vláda tou příčinou toho,že forma rozvratu,ne rozdělení Česka a Slovenska ,,prošla podvodem bez právě tohoto REFERENDA?A není to zrovna i ten náš stát který se staví zrovna proti Mezinárodnímu právu a fušuje do Ukrajiny aby podvedli znovu Rusko? Neměla být Ukrajina náhodou neutrální zemí a podvodem síly západních mocností se mělo vše změnit?Děkuji Milan Zmeškal.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.04.2017 15:28:47 - Tomio Okamura
Ano, Ukrajina měla být neutrální zemí, která kryla západní hranici Ruska před NATO. EU a NATO se ovšem pokusily získat Ukrajinu do protiruského tábora - neštítily se ani vyvolání občanské války, která dodnes neskončila.