Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.03.2017 15:54:00 - Milan1275

využití prac.doby

Jak se stavíte k využití prac.doby poslance.V televizi vidíme v přenosu z poslanecké sněmovny ,že někteří poslanci si v prac.době čtou noviny , spí , jsou v podnapilém stavu ap . Neměli by dostat pro hrubé porušení výpověď z prac.poměru jako je tomu u obyčejných občanů . Vždyť zákony přece platí pro všechny . Nebo je tomu jinak?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.04.2017 15:51:24 - Tomio Okamura
Dobrý den, odpovím souhrnně na všechny Vaše 3 dotazy:Poslanec je povinen se ze schůze omluvit a pokud neomluvenou absenci vedení Poslanecké sněmovny toleruje, je to spíš problém vedení. Pokud jde o marodění, nejsem proti sjednocení s ostatními zaměstnanci.A stejně jako u ostatních zaměstnanců prosazujeme přímou odpovědnost zaměstnavateli - tedy občanovi - tzn. že když poslanec občana podvede nebo špatně pracuje, tak občan má mít právo takového poslance “vyhodit”, tak jako by byl vyhozený z práce prostý občan.