Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.03.2017 7:02:44 - DANY711

Jak z toho cirkusu ven?

Dobrý den, potřebuji se dozvědět jaké možnosti jsou jak z celého toho českého podvodu ven. Vládnou nám proradní kolaborantští EU zloději, nemáme nárok na takřka žádnou pravdivou informaci, peníze se ve velkém rozkrádají, jíme euroodpad. Jsou nám předhazovány absurdní hodnoty. A čím dál více dochází k redukci práv občanů.... Nevěřím ve volby, že něco změní, věřím že tito lidé jsou schopni pro moc i podvádět a určitě podvádějí. Co s tím? co pro to občané jako já mohou udělat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.04.2017 16:13:52 - Tomio Okamura
Volit stranu, která prosadí změnu celého korupčního systému - potřebujeme demokracii, tedy systém, kde každý veřejný činitel je osobně zodpovědný občanům a občany kontrolovatelný a odvolatelný.Těžko můžete chtít, aby vaše zájmy háji poslanec, který se nezodpovídá vám, ale jen vedení své partaje a ta zase svým sponzorům. Ten systém přímo nutí poslance, aby hlasovali proti zájmům občana, pokud to vyhovuje mocenské politice.