Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.03.2017 10:45:13 - Valentin Dobrotivý

Muslimská propaganda ČT: islámská modlitba 5x denně vás zbaví bolestí zad!

Na webu ČT je článek "Islámská modlitba pomáhá při bolestech zad, uvádí vědecká studie" http://www.ceskatelevize.cz/ct24/veda/2052998-islamska-modlitba-pomaha-pri-bolestech-zad-uvadi-vedecka-studie
Na tuto propagandu zareagoval ve svém blogu na iDnes bloger Tomáš Vyoral http://tomasvyoral.blog.idnes.cz/blog.aspx
Člověk nestačí žasnout nad tím, k čemu se rádobyveřejnoprávní televize snižuje. Místo toho, aby referovala o závažných problémech, které přináší islám, provádí propagaci tohoto ohavného náboženství, které hlásá smrt, nenávist a ponižování žen. V posledních letech si říkám, že ČT už nemůže do propagandistické žumpy hlouběji klesnout, ale neustále se přesvědčuji, že dna nebylo dosaženo. Co bude muset ČT ještě udělat, aby se jí konečně někdo odpovědný začal zabývat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2017 10:54:34 - Tomio Okamura
Popravdě - problém není v ČT, ta plní zadání chlebodárců - jde tedy jen o jedno: vyměnit tyto “chlebodárce” za občany ČR, kterým by se vedení mělo zodpovídat. I proto jsme navrhli např. přímou volbu ředitele ČT a současně připravujeme změnu mediálního zákona, který by uzákonil povinný etický kodex, který by novináře trestal za manipulace a lži.